RøsNetVærk er en forening.

Vores formål er at fremme og skabe tiltag og events på Røsnæs, styrke fællesskabet og tilbyde aktiviteter af alment folkeoplysende karakter.

Vi tilbyder events, foredrag, kurser, workshops mm. inden for almene, bæredygtige, økonomiske, sociale, kulturelle, filosofiske, spirituelle og kunstneriske emner.

Er du klar over, at vi kan lave workshops og arrangementer næsten helt efter dit eget hoved?

Vi har mange spændende muligheder. Kig under de enkelte faner og se mere. Vi har inddelt kurserne samlet for hver underviser.Vi har fokus på både krop, sind og ånd. Vi har madglæde på menuen, og noget for dig, der gerne vil spille musik sammen med andre og der er spændende ting for dig, som er åndeligt og spirituelt interesseret.

Har du spørgsmål eller kommentarer, så kontakt os gerne på mail eller telefon, og enkelte undervisere kan du kontakte direkte.

——————————————————————————————–

RøsNetVærk har eksisteret som netværk siden 2007 og har afholdt diverse foredrag og arrangementer siden da.
Gennem tiden har der været foredrag om bl.a. mindfullness, tantra, lydhealing og clairvoyance.
Der har været fortalt livshistorier, bl.a. af en statsministersekretær, historien om et tegneseriemuseum samt en skuespillers bogskrivning.
Vi har haft besøg af Lars Muhl med et foredrag, som tog udgangspunkt i en af hans bøger omkring hans egen personlige rejse.

Musiker og forfatter Majbritte Ulrikkeholm har beriget os med foredrag med sang – flere gange endda.

Martin Fritzen har berørt os og taget os med ind i sin verden – rejsen tilbage til livet efter 13 års misbrug.

RøsNetVærk blev omdannet til en forening i sommeren 2014, og da flere af medlemmerne var interesserede i at undervise, blev det besluttet at oprette undervisningshold. Foreningen blev godkendt til aftenskolevirksomhed i efteråret 2014.

Vi startede så i februar 2015 med kurser i madlavning, musisk samspil for let øvede og øvede samt sangundervisning og meditation. Siden da er der kommet mange andre spændende emner til.

Går du som underviser og brænder for at undervise i lige præcis dit eget emne, er du velkommen til at kontakte os for en snak om oprettelse af hold.

Det er vores ønske at give plads til aktiviteter, som måske ikke lige findes i forvejen, så interesseområder kan udbygges og personlige netværk kan vokse.

Vi glæder os til at dele gode og smukke oplevelser med dig.