Menuer

Her kan du finde vores menuer p.t.
Længere nede på siden er der en liste over tapas emner, som kan vælges ved særlige bestillinger.  
Vi kan lave ekstra glutenfri, sukkerfri, vegetar, vegansk og laktosefri mad efter ønske mod en merpris på 10 %, såfremt det ønskede ikke fremgår af listen.

   Vi laver hjemmelavet mad til dig med duft og smag.
Vi er en lille virksomhed. Det betyder også at hver enkelt bestilling bliver lavet fra bunden af gode råvarer. Vi har ikke noget lager og kan ikke seriefremstille mad-emner. Når vi får en bestilling, bliver der købt ind til lige netop den. Derfor er vi også nødt til at have en lidt anderledes bestilling- og betalingsorden end andre take-away og catering virksomheder. Vi beder om at man bestiller senest 7 dage før afhentning/levering, og at betaling sker ved bestilling, hvis bestillingen er under kr. 2000. Ved større ordrer beder vi om et depositum på 20% bl.a. til dækning af råvarer.

For bestillinger, ring venligst på tlf. 40 27 82 54, onsdag til lørdag kl. 10 – 17, og søndag kl. 12 – 17.
Mandag og tirsdag er køkken og kontor lukket.

Tilbud på menuer gældende fra 9. februar til 31. marts 2024

Tapas liste
* = glutenfri

Fast tilbehør: Frugt/grønt fad, snackfad, brød og smør.

Emballage kr. 20 pr påbegyndt 10 kuverter

Tapas med fisk kr. 40 pr. emne:

Røget ørred med cashewcreme på havrekiks med estragon *
Rimmet laks med cashewcreme på havrekiks med estragon *
Rimmet laks med jordbær/rabarber salsa på quiche med lime
Rimmet urtelaks på majsblinis *
Gravad laks med avocado/cashewcreme på majsblinis* 
Lakserillette på krydderristet brød 
Laksetimbale med polentakiks og citroncreme*
Lakserulle med asparges og tranebær*
Wrap med laks og flødeost
Terrine med torsk, laks og broccoli * 
Profiterols med krebs (eller rejer) og krydret/sød creme
Rejecocotte med bisque-glaze og löjrom* 
Rejemousse på polentakiks *
Rejepung med asiatisk inspireret fyld
Quiches med krabbe og lime 
Fish cakes med mango og kokoscreme hertil guacamole
Tunmedaljon med chili og stenbiderrogn *
Tigerrejer i baconsvøb *
Røde æg med torskerogn og citronmayo *
Røget ål på æggestand (afhængig af årstid) *

Tapas med kød kr. 35 pr emne (oksekød kr. 40):

Pulled chicken india på blinis med feta salsa verde*
Rösti med kyllingesalat
Kyllingecocktail med hj.lavet trøffelmayo*
Kyllingesalat med sprødt skind*
Kyllinge-majspølser med Salsa Cruda
Sesampaneret kylling escalope med mango-pesto
Confiteret and med avocado/ananascreme på blinis *
Confiteret and med blommechutney på blinis*
Terrine af and, pistacienødder og champignon med blåbærsauce
Samosa med krydret andefyld
Røget mørbrad med urtedressing på Bhaji (små indiske løgtærter) *
Empanades med pulled pork, champignon og tranebær hertil blommetomat med peberrodscreme
Pulled pork med traditionel coleslaw i briochebolle
Skinkesalat med hjemmerørt mayo på ristet krydderbrød 
Fjordlamsrulle med sprødt grøntsagsfyld  og myntegelé *
Keftedes (græske frikadeller af lammekød) med tzatziki
Albondigas (spansk kalvedelle) med bagt tomat, oliven og hvid dressing
Spansk fennikelpølse med parmesan/artiskokcreme i grissiniloops bagt med nigellafrø 
Kanelbøffer med løgfyld
Beef  Jerkey hertil barbercuesauce
Grillet roastbeef på rugflutes med æble/peberrodsfløde (kr. 40)
Skive af oksesteak med gorgonzolacreme og syltede rødløg på rugflutes (kr. 40)
Meatpie med oksekød og myntepesto (kr. 40)
Bresaola med artiskok/parmesancreme på julesalat* (kr. 40)
Serranoroulade med tranebær og grøn asparges eller bimi *
Sprød Serranoskinke med cantaloupemelon *

Tapas med ost og grøntsager kr. 35 pr. emne:

Gazpacho
Bhaji med peberfrugthumus og grøn ærtepesto *
Cashewtimbale med råsyltet rodfrugt *
Kikkeletter (kikærtekoteletter) på bhaji med hvid dressing*
Kofta af sweetpotato og cashew/pekannødder med tzatziki*
Pulled portobello i grissini-vugge
Vegansk farsbrød af svampe og soyamince med tomat/mandarindip *
Gulerodssnegle med peberfrugtchutney 
Honningbagt tomat med oliven, vegan ost og ristede kerner*
Rodfrugttærter med ostepops og sennepscreme
Quinoadeller med avocado/ananas dressing*
Krydret linsemos med tomat/mandarin chutney og perleløg glaseret i æblesirup på havrekiks*
Spinattærte med pinjekerner, to slags ost og edamame bønner (*)
Rødløgstærte med gedeost og honning (*)
Vol au vent (minitartelet) med stuvede svampe 
Butterdejstrekant med spinat og ost
Palmier med 4 slags ost, soltørrede tomater og basilikum
Manchego i skiver med abrikossylt *

Desserter:

Blommepizza med citronsyrnet fløde
Mazarintærte med fordrukne figner
Sticky Toffee tærte med citronflødeskum
Key Lime pie med flødeskum
Tiramisu
Baileys ostekage med lakrids
Amarula ostekage med chokolade og lakrids*
Passionsfrugt fromage*