Menuer
Her kan du finde vores menuer p.t.
Længere nede på siden er der en liste over tapas emner, som kan vælges ved særlige bestillinger.
Vi kan lave ekstra glutenfri, sukkerfri, vegetar, vegansk og laktosefri mad efter ønske mod en merpris på 10 %, såfremt det ønskede ikke fremgår af listen.
Vi laver hjemmelavet mad til dig med duft og smag.
Vi er en lille virksomhed. Det betyder også at hver enkelt bestilling bliver lavet fra bunden af gode råvarer. Vi har ikke noget lager og kan ikke seriefremstille mad-emner. Når vi får en bestilling, bliver der købt ind til lige netop den. Derfor er vi også nødt til at have en lidt anderledes bestilling- og betalingsorden end andre take-away og catering virksomheder. Vi beder om at man bestiller senest 7 dage før afhentning/levering, og at betaling sker ved bestilling, hvis bestillingen er under kr. 2000. Ved større ordrer beder vi om et depositum på 20% bl.a. til dækning af råvarer.
For bestillinger, ring venligst på tlf. 40 27 82 54, onsdag til lørdag kl. 10 – 17, og søndag kl. 12 – 17.
Mandag og tirsdag er køkken og kontor lukket.
Tapas menu gældende fra 1. juni 2023

Tapas liste
* = glutenfri
Fast tilbehør: Frugt/grønt fad, snackfad, brød og smør.
Vælg 7 emner for kr. 225,-. 8 emner kr. 253,-. 9 emner kr. 281,-.
Emballage kr. 20 pr påbegyndt 10 kuverter
Tapas med fisk:
Røget ørred med cashewcreme på havrekiks med estragon *
Rimmet laks med cashewcreme på havrekiks med estragon *
Rimmet laks med jordbær/rabarber salsa på quiche med lime
Rimmet urtelaks på majsblinis *
Gravad laks med avocado/cashewcreme på majsblinis*
Lakserillette på krydderristet brød
Laksetimbale med polentakiks og citroncreme*
Lakserulle med asparges og tranebær*
Wrap med laks og flødeost
Terrine med torsk, laks og broccoli *
Profiterols med krebs (eller rejer) og krydret/sød creme
Rejecocotte med bisque-glaze og löjrom*
Rejemousse på polentakiks *
Rejepung med asiatisk inspireret fyld
Quiches med krabbe og lime
Fish cakes med mango og kokoscreme hertil guacamole
Tunmedaljon med chili og stenbiderrogn *
Tigerrejer i baconsvøb *
Røde æg med torskerogn og citronmayo *
Røget ål på æggestand (afhængig af årstid) *
Tapas med kød:
Pulled chicken india på blinis med feta salsa verde*
Rösti med kyllingesalat
Kyllingecocktail med hj.lavet trøffelmayo*
Kyllingesalat med sprødt skind*
Kyllinge-majspølser med Salsa Cruda
Sesampaneret kylling escalope med mango-pesto
Confiteret and med avocado/ananascreme på blinis *
Confiteret and med blommechutney på blinis*
Samosa med krydret andefyld
Røget mørbrad med urtedressing på Bhaji (små indiske løgtærter) *
Empanades med pulled pork, champignon og tranebær hertil blommetomat med peberrodscreme
Pulled pork med traditionel coleslaw i briochebolle
Skinkesalat med hjemmerørt mayo på ristet krydderbrød
Fjordlamsrulle med sprødt grøntsagsfyld og myntegelé *
Keftedes (græske frikadeller af lammekød) med tzatziki
Albondigas (spansk kalvedelle) med bagt tomat, oliven og hvid dressing
Spansk fennikelpølse med parmesan/artiskokcreme i grissiniloops bagt med nigellafrø
Grillet roastbeef på rugflutes med æble/peberrodsfløde
Skive af oksesteak med gorgonzolacreme og syltede rødløg på rugflutes
Meatpie med oksekød og myntepesto
Bresaola med artiskok/parmesancreme på julesalat*
Serranoroulade med tranebær og grøn asparges *
Sprød Serranoskinke med cantaloupemelon *
Tapas med ost og grøntsager:
Gazpacho
Bhaji med peberfrugthumus og grøn ærtepesto *
Cashewtimbale med råsyltet rodfrugt *
Kikkeletter (kikærtekoteletter) på bhaji med hvid dressing*
Kofta af sweetpotato og cashew/pekannødder med tzatziki*
Pulled portobello i grissini-vugge
Vegansk farsbrød af svampe og soyamince med tomat/mandarindip *
Gulerodssnegle med peberfrugtchutney
Honningbagt tomat med oliven, vegan ost og ristede kerner*
Rodfrugttærter med ostepops og sennepscreme
Quinoadeller med avocado/ananas dressing*
Krydret linsemos med tomat/mandarin chutney og perleløg glaseret i æblesirup på havrekiks*
Spinattærte med pinjekerner, to slags ost og edamame bønner (*)
Rødløgstærte med gedeost og honning (*)
Vol au vent (minitartelet) med stuvede svampe
Butterdejstrekant med spinat og ost
Palmier med 4 slags ost, soltørrede tomater og basilikum
Manchego i skiver med abrikossylt *
Desserter:
Blommepizza med citronsyrnet fløde
Mazarintærte med fordrukne figner
Sticky Toffee tærte med citronflødeskum
Tiramisu
Baileys ostekage med lakrids
Amarula ostekage med chokolade og lakrids*
Passionsfrugt fromage*