To foredrag d. 5. maj og d. 10. november i 2019.

I 1890 fødtes en lille dreng under fattige kår på husmandsstedet Moskildvad i Sindal.
30 år senere fik han en åndelig oplevelse, som ændrede, ikke kun hans eget, men også mange andre mennesker liv. Han blev nemlig i stand til at skrive tusindvis af sider om alverdens sociale, psykiske og åndelige problemer. I sine kosmiske analyser og pædagogiske symboler giver han et overskueligt overblik over livets udfordringer og sammenhænge samt et evigt verdensbillede. Se også www.martinus.dk

Om Foredragsholderen:

Lene Jeppesen er 47 år og har mange års erfaring med personlig og spirituel udvikling både for medarbejdere, pensionister, arbejdsledige, ledere, sygemeldte og unge.

Hun er oprindeligt uddannet Cand. merc. i styring og ledelse samt tysk magister i organisationspsykologi, voksenpædagogik og personaleudvikling.

Hendes kendskab til, og undervisning i, Martinus Verdensbillede strækker sig over mere end 20 år.

Foredrag d. 5. maj om “Bøn og skytsengle”

Op igennem historien har både bøn og meditation været brugte metoder til fordybelse samt indre dialog med vores højere identitet, med et højere åndeligt aspekt eller som direkte samtale med Gud. – Martinus kommer i sine kosmiske analyser ind på bønnens betydning for det moderne menneske samt på hvorfor og hvordan bøn virker. Han forklarer, hvordan den brugt rigtigt kan hjælpe os til at opnå indsigt og balance samt til at skabe overblik og overskud, så vi kan være til glæde for vores omgivelser. Særligt gør han opmærksom på, hvordan Gud eller Universet kommunikerer med os via skytsengle, der, lige som vi selv, er de organer, hvormed Gud eller Universet konkret møder alle levende væsener – lige der, hvor de er.

Køb billet kr. 100 her KLIK

Eller på MobilePay 43878