BRUG LIVET – ELLER TAB DET!

Få det bedre med kostomlægning og livstilsændring.

Dette er en kursusrække, hvor vi laver LCHF og kulhydratfattig kost. Kursusrækken er ikke kun for diabetikere, men for alle interesserede. Opskrifterne kan også anvendes af glutenallergikere og til dels af laktoseallergikere, dog bruges der en del smør og piskefløde.

Der er ikke længere tvivl om, at den enorme mængde af kulhydrater i vores kost, for visse mennesker, er den rene gift. Diabetes 2 er en folkesygdom, men den kan kureres ved hjælp af motion og kostomlægning. Det er formanden for foreningen et levende bevis på.
Men det er ikke bare lige, at lave kulhydratfattig kost. Det kræver helt nye måder at tænke på når det gælder dagliglivet, og især madlavningen bliver en udfordring. Der er stort set kulhydrater i alt vi laver, og især i de færdige madvarer vi køber. Videnskaben har bevist at det ikke er det fedt vi spiser, der er farligt, men det høje kulhydratindtag der lægger grunden til livsstils-sukkersyge.
Den kostpyramide vi kender, er ikke den bedste at satse på, hvis man vil leve sundt. Måden, kostpyramiden er blevet opbygget på, er blevet angrebet af den anerkendte hjerteforsker fra McMaster University Medical School, Salim Yusuf. Resultater af hans forskning viser at fedt slet ikke er så skadeligt, som hidtil antaget – det er kulhydrater derimod, og det underbygges af de resultater forskere fra Aarhus Universitet er kommet frem til. Fedt er faktisk sundere end sukker – og nu viser det sig, at der ved forbrænding af fedt i cellerne sker en afgiftning af de skadelige stoffer fra blodsukkeret.
Forskere, læger og diætister har i flere år vidst, at en diæt med få kulhydrater og rigeligt fedt kan forebygge en række livsstils- og aldersrelaterede sygdomme og dermed fremme en sundere aldring.

https://videnskab.dk/krop-sundhed/forsker-salt-og-fedt-skader-ikke-hjertet-det-goer-kulhydrater

http://scitech.au.dk/roemer/2-17/kroppens-fedtforbraending-beskytter-mod-sukkers-skadelige-effekt/

___________________________________

Hvis der er interesse, opretter vi hold á  4 – 5 deltagere.

Kursusrækken er opdelt i fire selvstændige moduler/workshops á 3 ½ times varighed.

Priser:

Ét modul á 3,5 timer, pr. deltager kr. 500

Alle 4 moduler, pr. deltager – kr. 1800 (kr. 200 i rabat)

Alle materialer er inkluderet i prisen.

Sted: Ullas Landkøkken, Røsnæsvej 377, 4400 Kalundborg

Man kan frit vælge ét af dem, eller flere:

1. Brød, kager og alt det lækre – søndag d. 10. februar kl. 13:00 – 16:30   KLIK for billet

2. Forretter, salater og supper – søndag d. 17. februar kl. 13:00 – 16:30  KLIK for billet

3. Bliv mæt uden kød – lørdag d. 23. februar kl. 13:00 – 16:30  KLIK for billet

4. Kødretter og tilbehør – søndag d. 3. marts kl. 13:00 – 16:30  KLIK for billet

Alle fire moduler –  KLIK for billet