Assistenterne

Ulla 2018 Dyrehøj vingård

Ulla Madsen

Ansat i RøsNetVærk i Fleksjob og bosiddende i Bjørnstrup.
Jeg tilbyder min assistance som kogekone til fester og til madlavning i øvrigt - 'Ullas Landkøkken'.

I 28 år var jeg ansat hos DSB indenfor salg og service. Madlavning er min store passion, men i 2011, efter kun et år som professionel kogekone, pådrog jeg mig en piskesmældslæsion efter en trafikulykke og måtte opgive min virksomhed. Siden 2015 har jeg som ansat i foreningen RøsNetVærk afholdt workshops i forskellige genrer, f.eks. ’Mad i Børnehøjde’, ’Vegetarmad’, ’Alt godt fra havet’, ’Undgå madspild’ og ’Ung i køkkenet’.

Helle Mørch

Ansat i RøsNetVærk i skånejob, bosiddende i Ulstrup
og har en søn der går på friskolen.
Jeg tilbyder min assistance ang. alm. rengøring, servering,
hundeluftning og pasning af dyr i øvrigt.

Jeg er uddannet allround kontorassistent i Forsvaret,
men har også arbejdet som dagplejemor og dyrepasser. Jeg er aktiv, på snart 30de år, i Politihjemmeværnet og kan førstehjælp. Jeg elsker dyr og har selv to heste, en hund, en kat og en kanin.

Birgit Holm-Petersen

Ansat i RøsNetVærk i fleksjob og bosiddende i Ulstrup.
Jeg tilbyder min assistance indenfor it-hjælp, grafiske opgaver, billedbehandling, hjemmesider, festsangskrivning, tekstbehandling, ’handyman’ opgaver i hjemmet – ophængning af billeder, skift af ledning og lignende, samt forslag til bedre indretning af boligen.

Jeg var ansat i Folkekirken som kirkesanger, kordegn og korleder i over 30 år. Har arbejdet som musiker, men har også undervist hele mit voksne liv, både børn og voksne. Jeg har oprettet og vedligeholdt 10 hjemmesider, inklusiv den du sidder og kigger på lige nu, og elsker at lege med billeder og grafik. Som forfatter er det blevet til to børnebøger og en voksen roman, som jeg selv har udgivet. Min far var tømrer, så jeg er vokset op med en hammer i hånden, og tog, som ung, første modul af uddannelsen som indretningsarkitekt.