Inspiration til lækker restemad, her f.eks Gazpacho – Lavet på rester fra grøntsagsskuffen

Hverdags genbrug af rester. Mad hører ikke til i skraldespanden

Kender I det – bagerst i skabet ligger der fødevarer som egentlig skulle bruges, men det bliver ikke rigtig til noget? De er ikke for gamle, men inspirationen til at få dem brugt mangler… Og i køleskabet ligger der en kvart hvidkål, 5 kogte kartofler, en smule cocktailpølser og en masse andet godt, som egentlig godt kunne anvendes. Men nu har man lige brugt tid på at købe ind og de nye råvarer er jo langt mere spændende…

Jeg har i mange år næsten ikke smidt noget ud. Dels har min økonomi ikke tilladt det og dels hader jeg madspild. Så jeg har stor erfaring i at udnytte rester og få noget spændende ud af dem.

Tøm jeres gemmer for rester og tag dem med til en inspirerende dag, hvor vi sammen fremtryller lækre retter af fødevarer, som ellers var i farezonen for at blive smidt ud.

Workshoppen drejer sig ikke om dårlig samvittighed – tværtimod skal vi hygge os og lave dejlig mad, mens vi glæder os over, at fødevarerne bliver brugt og ikke havner i skraldespanden.

– – – – – – – – – – –

Deltagerantal max. 5

Pris pr. time kr. 400,-. Betaling via MobilePay tlf. 24 45 45 08 ( Husk navn og tlf.nr ).

Drikkevarer kan bestilles til indkøbspris og betales på dagen.