Workshop i META-sundhed

Bliv din egen helbreder. Forstå din fysiske sygdom / allergi / sygdom og den bagved liggende psykiske årsag.

Pt. ingen planlagte datoer for workshops.

 

Leder af workshoppen er Marie Johansen, Id-psykoterapeut, healer og META Health practioner.

Har du gentagne problemer med bevægeapparatet, sygdomme i organer, hudproblemer, allergier, kroniske smerter m.m. så kom til workshop, og få en forståelse for sammenhængen med psykiske årsager.

Du tilbydes en workshop hvor vi vil kigge mere specifikt på netop dit fysiske symptom\sygdom, så du forstår hvad der psykisk ligger bag dine fysiske symptomer.

Det giver ro når du forstår din krops helbredelsesprocess. Herved vil du kunne blive herre over egen krop, da du vil blive klog på hvordan du kan få kroppen til at følge sit naturlige forløb, hvis bare du giver den lov psykisk.

På denne workshop er der lagt op til, at du kan erfarings udveksle med de øvrige deltagere. Der er tavshedspligt for alle deltagere.

Det hele er baseret udfra METASUNDHED teorien. Det betyder, at der vil være sket en uventet konfliktsituation, eller evt. en løsning på denne konflikt lige før du fik symptomer.

Hvis der er stemning for det, vil gruppen kunne fortsætte i RøsNetværks regi, som en dialoggruppe. Gruppen kan fremadrettet ledes af frivillige behandlere for et mindre beløb.

METASUNDHED teorien

Meta betyder at se ting oppefra, fra helikopterperspektiv – danne sig både overblik og dermed fred. Overblik over, hvad sygdomme opstår af, hvordan vi styrker os selv gennem forløbet bedst muligt og tager ansvar for at blive raske. Intet er meningsløst, og når du til det sted i dit sygdomsforløb, hvor du finder ro og fred med dig selv og din situation, ja, så er det her miraklerne sker.

Metasundhed tager sit udgangspunkt i, at sygdomme – også kræft – opstår som følge af et chok. Ikke på baggrund af vira eller celler, der uden lige begynder at opføre sig anderledes, genetiske fejl, arvemæssige belastninger eller noget som helst andet. Alle disse forhold kommer først i spil, når man udsættes for konfliktchok.

Konfliktchokket kalder man i metasundhed for UDIN.

U – Fordi det sker helt Uventet.

D – Det er altid meget voldsomt og Dramatisk.

I – Episoden efterlader dig Isoleret, fordi det skete ofte er meget privat.

N – Du er ude af stand til at se en vej ud af konflikten, der er Nul strategi.

Chokket påvirker hjernen øjeblikkeligt. Teorien er, at der ved chokket sker en frekvensforandring i en bestemt del af hjernen og alt afhængig af, hvor forandringerne sker, og er så bestemmende for, hvor i kroppen cancerproblemet vil opstå.

Bagved ligger et konfliktchok.
Og hvad kan et konfliktchok så være? Uventede dødsfald, fyring, skilsmisse, utroskab og langvarigt stress er klare eksempler på konfliktchok. Men meget mindre drastiske ting kan være UDIN, ligesom man også kan have arvet et konfliktchok af sine forældre.