RøsNetVærk inviterer d. 7. marts kl. 18 til foredrag med Georg Metz i Røsnæs Forsamlingshus.

Aftenen indledes med pandekagebuffet efterfulgt af en let dessert.

Foredraget har emnet
’Humor som overlevelse’ 
Eller efterlad toilettet i den stand De ønsker at forefinde det… 

Georg Metz leverer fortællinger fra den såkaldte virkelighed og fra litteraturen. Her møder tilhørerne den jødiske anekdote, Storm P, det almindelige glade grin og et skønsomt udvalg af andre mere finurlige dybsindigheder. Uden disse ville tilværelsen være mere umulig og kaos mere kaotisk.

Sagen er nemlig, at anekdoten ofte sætter tingene på plads, understreger menneskets ubodelige ensomhed og manglen på klarhed i kommunikationen. Humor er også kritik. Ikke mindst i en tidsalder, hvor alle kommunikerer på livet løs og tror, at det hjælper. Metz tilbyder et grin, en indgang til anekdotens univers og en forståelse af historiens nødvendighed.

Et foredrag med Georg Metz er alvorlig morskab. 
Det ene udelukker nemlig ikke det andet for den erfarne formidler.

Georg Metz (f.1945) er redaktør, forfatter og foredragsholder. Historie og samfundsfag ved Københavns Universitet, journalist ved Danmarks Radio i perioden 1969-88. Bl.a. som redaktør for TV-avisen og radioens Ugerevy. Statens Filmkonsulent 1989-92. 
Metz har været Informations kronikredaktør og efterfølgende virket som bladets chefredaktør. 
I dag er han columnist og anmelder. 
Foredragsholderen har en lang række udgivelser bag sig. Primært, men ikke udelukkende skønlitterære, senest novellesamlingen “Den nye folkets tid” og “Danmarks historie i det 20. Århundrede: Danske billeder”.

Han modtog Døssing-prisen i 1989.

Billet kr. 200 for mad og foredrag kan købes her  KLIK
I Røsnæs Brugs eller via MobilePay 43878
Billet kr. 175 kun foredrag kan købes her   KLIK