Grundkursus i Healingsmassage

Pt ingen planlagte datoer.

Kurser oprettes ved 6 deltagere. Pris pr. deltager kr. 1.500,00

Kunne du tænke dig at lære at give healingsmassage?
Kunne du tænkte dig at bringe mere nærhed og samhøringhed ind i dit parforhold?

På dette 2-dages kursus vil du blive introduceret til grundformen i healingsmassage. Du kan efterfølgende give en fuld kropsmassage til venner og familie. Det er en unik mulighed for par for at styrke nærhed og samhørighed samt have rolige stunder uden stress og jag.


Healingsmassage er en blid fysisk massageform, der anvendes som forløsende for krop og sind. Når man masserer med lange strøg kombineret med opmærksomhed, hjælpes kroppens affaldsstoffer til at blive frigivet, og det er muligt at opnå en dyb afslapning. Så også som afstresningsmetode er healingsmassage velegnet. Du vil også opleve, at også det at give massagen kan hjælpe giveren til en dyb ro. Massagen udføres med olie.
Når man giver massage sker der også det, at kroppen frigiver hormonet oxytocin, også kaldet "lykkehormonet". Berøring er det, som stimulerer frigørelsen af oxytocin mest. Det vil sige alle ydre og indre fysiske påvirkninger som kærtegn, MASSAGE, knus, varme, en blød bamse eller pude osv. Men også nærvær, samvær og fortrolighed stimulerer oxytocinfrigørelsen.

Medbring 2 lagner, 1 tæppe, massageolie, vanddunk og evt notesblok. Brug gerne påklædning der er løs og behagelig, og som kan tåle olie. 

Tilmeld dig gerne sammen med en du kan lære massagen sammen med og som du kan øve dig i at give massage.Kontakt mig på e-mail jetteliebst@hotmail.com eller telefon 40754452 for evt. yderligere oplysninger

Vi kan aftale opstart på andre tidspunkter, hvis du kan samle en gruppe på min. 6 deltagere.