Indsigtsmeditation

Sted: Røsnæsvej 386, 4400 Kalundborg

Meditation på et personligt tema kan bruges til at få bevidsthed på, og dybere indsigt i, det der fylder i vores tanker. Mange tanker, bekymringer, overvejelser kan ligge lige i kanten af vores bevidsthed, og fylde mere end vi regner med. Det kan gøre,  at vi kan føle os trætte og drænede uden egentlig at forstå det.

 I denne form for meditation tager vi udgangspunkt i det der ligger i overfladen, og arbejder med at komme i dybden med hvad det egentlig er der foregår i vores ubevidste. Målet er at øge bevidstheden, så man kan gøre noget ved det, så det ikke dræner.  Denne meditation er rolig og tillader os at blive bevidst om noget som ligger og lurer.

Først defineres det personlige tema man vil arbejde med, og herefter guides du ned i en meditativ og afslappet tilstand hvorfra der gives opmærksomhed på temaet.  Herefter findes en konkret handling der kan bruges til at ændre temaets tilstand. 

 Ingen dato er fastlagt endnu, men kontakt os på 40754452 hvis du er interesseret.

Der kan oprettes hold eller aftales en enkelt gang hvis I er min 4 personer.

Workshoppen afholdes af Jette Liebst, kommunikationsterapeut, prometheusterapeut, mindfullnesinstruktør, Positiv Psykolog Vejleder.

Kontakt Jette på tlf. 40 75 44 52 hvis du har spørgsmål og/eller ønsker yderligere information