Blog

08-08-2015
En deltager har sendt os dette:
 
Nogle gange er det tilfældighederne der fører til noget fantastisk. Sådan var det da jeg tilfældigt så et opslag til et aftenskole kursus. Det hed "lav mad med dit barn", og min første tanke var "fedt". Jeg elsker selv at lave mad og nyder at være sammen med min søn så hvorfor skal de to ting ikke kombineres. Min søn er kun lidt over 2 år, og dette giver mig nogle bekymringer. Kan han få lov til at være med, er det for svært og vil han kunne få noget ud af det osv. 
Heldigvis blev alle disse bekymringer gjort fuldstændig til skamme da vi kom frem til den første aften. Kurset foregår i et skolekøkken som er indrettet til børn i alle aldre.
Underviseren indrettede menuerne så alle kunne være med, hvilket betød at min søn og jeg har smutte rødbeder, formet og rullet bolledej og tærtedej, og pisket fløde.
Alle disse ting er simple, og imens kunne de større børn måle og udregne mængderne til portionerne, snitte, koge og anrette de lækreste hverdags retter.
Der er altid to retter og masser af god mad, så der er plads til at smage på alt undervejs.
Jeg har aldrig før lavet god mad og samtidig hygget mig så meget og haft friheden til at kunne indrage min søn på hans primisser i så høj grad.
Og derhjemme har det givet os noget at samles om. Istedet for at blive irriteret og sende min søn ud af køkkenet, kan jeg nu få ham til at hjælpe.