Januar 2018

       Vi udvikler os. Vi går nye veje, men holder også fast i nogle af de gamle. Og nyhedsbrevet ser lidt anderledes ud denne gang. Vi vil gerne fortælle lidt mere om vores bevæggrunde til, at vi gør som vi gør.

Vi er jo en forening hvor LIVSGLÆDE OG LIVSKVALITET er vores røde tråd        

------------------------------------------

Så nu tilbyder vi

FØDSELSFORBEREDELSE  med doula og zoneterapeut Kamille Kaurholst

Som noget nyt for vores forening, tilbyder vi nu Fødselsforberedelse. Vi har etableret et samarbejde med Kamille Kaurholst, som bl.a. er zoneterapeut og doula. Vi har derfor oprettet et kursus, som giver kommende forældre mulighed for at få et graviditetsforløb og en fødsel med så kærlig smertelindring og tryghed som muligt.  Kurset henvender sig også til partneren, hans rolle i graviditeten og fødslen. På kurset bliver der en introduktion til akupressur, rebozo og massage der alle sammen er særdeles effektive til at smertelindre og støtte den gravide. Da der ikke i offentligt regi i Kalundborg kommune er tilbud om fødselsforberedelse, håber vi at vort kursus vil kunne udfylde en mangel. Vi agter at søge fondsmidler og donationer mm, så vi forhåbentligt kan gøre kurset gratis med tiden.

Måske er det ikke dig, men måske dit barn, dit barnebarn, din nabo, din veninde eller en bekendt, der er gravid, så derfor del gerne kendskabet til vores kursus vidt og bredt. Det kan også gøres via facebooksiden røsnetværk.

Det betyder meget for os i foreningen, at vi kan være med til at sørge for, at nye liv kommer til verden i en atmosfære af ro og kærlighed.

 

 

For os er livskvalitet også noget med et godt helbred og et let sind.

Helle C holder foredraget "Det er ikke lige fedt" onsdag den 24. januar 2018 kl. 19:30 i Røsnæs Forsamlingshus. Pris kr. 75,-

 

Et godt helbred hænger også lidt sammen med hvad du tilbyder din krop at spise. At du har fokus på hvad der er godt for dig og hvad der ikke er. Derfor har vi aftalt et foredrag med vores lokale diætist Helle C. Hun vil fortælle lidt om hvad man kan gøre hvis det er gået lidt galt, altså hvis man har fået diabetes, forhøjet kolesterol eller en anden livsstilssygdom. Og hvad man så kan gøre ved det.

Vi har fået tilskud fra puljen Liv i Kalundborg til dette foredrag                    

 

META-SUNDHED

 

er en metode til at få bevidsthed på nogle fysiske skavanker som man har fået tildraget sig af den ene eller den anden årsag. På den workshop vi holder i januar, får du indsigt i hvordan du kan ændre grundlaget for skavankerne. Marie Johansen som står for workshoppen viser dig hvordan du selv kan gøre

Bliv din egen helbreder. Forstå din fysiske sygdom / allergi / sygdom og den bagved liggende psykiske årsag.

Onsdag den 17. januar 2018 kl. 18:30

 

 

 

Vores mentale sundhed er også ret vigtig. Det er så nemt at blive ramt af følelsmæssigt kaos, stress, irritation, magtesløshed og andre ubehagelige følelser og virkninger af alt det vi skal forholde os til, vi skal nå og som vi skal mene noget om. Det er så nemt at dømme og fortolke. Hvis vi bliver mere bevidst  om det der foregår i tankerne kan vi blive bedre til at håndtere alle de indtryk vi får og de reaktioner vi kommer med. På vore kurser i Malemeditation gives du mulighed for at øge din bevidsthed på det ubevidste der kan styre dine tanker og handlinger. Metoden tager udgangspunkt i viden om højre og venstre hjernehalvdel, og hvordan man kan skabe bro mellem det bevidste og det ubevidste.

 

Der bruges farver i meditationen, og det er ingen forudsætning at man har erfaring med at bruge farver.

Vi mediterer hver anden tirsdag, både kl. 11-13 og igen 19-21 med

start tirsdag den 16. januar 2018 kl. 11.

 

                        

 

Velvære og selvforkælelse er også en del af en god livskvalitet. Både det at give og modtage er noget vi alle kan lide. I weekenden den 27.  -  28. januar kan du så lære at give en dejlig massage til partner, venner og familie. Der har vi

Grundkursus i healingsmassage.

Det er en massageform der kan give dyb afslapning og velvære. På en weekend lærer du grundprincipperne i massagen og kan derefter give en fuld kropsmassage.

 

Så i januar synes vi, at vi har noget for både KROP - SIND og ÅND. Så rigtig hjertelig velkommen.


Alle vore tilbud kan du se på vores hjemmeside   www.roesnetvaerk.dk, og på vores facebookside røsnetværk er det hele oprettet som begivenheder. Både på facebook og på hjemmesiden er der flere oplysninger, og her kan du også tilmelde dig via billetlinket til place2book.


Vi håber du har lyst til at være med, og glæder og til at se dig til en eller flere af vore arrangementer. Ovenstående er for januar, og på hjemmesiden kan du se hvad der er i februar mm.  

Dette link går direkte til alle billetlink i place2book

November/december 2017

Oktober 2017

August/september 2017

Oktober 2016

Forår 2016

Nu er foråret over os og sommeren på vej. Vi har stadig begivenheder og workshops. Se bare her: 

Vild  Dorte Elmbæk Nielsen har arrangeret 2 naturvandringer på Røsnæs, den 19/6 og 31/7, som er absolut værd at deltage på. Stille vandring, tid til fordybelse og eftertanke og meget mere. Se mere her

 

Ha ha Du kan også få eneundervisning i sang og stemmetræning hos Birgit Holm-Petersen, lige præcis når det passer dig, og lige så meget du vil. Se mere her

 

CoolIT-i hverdagen 30/5-2016

 

KærlighedForkæl dig selv 12/6-2016

 

{#smileys123.tonqueout}

Derudover er der ALTID mulighed for at komme i Ullas Landkøkken hvor madlavning og samvær er i fokus. Er der ikke en dato der passer dig, så kontakt Ulla; det er helt sikkert muligt at aftale noget lige efter dit behov.

Se mere her

 

Se billetlink her

 

Marts 2016

Dette nyhedsbrev handler om vort samarbejde med Hjertehealingshuset - Den Indre Sol i Jyderup.

 
Hjertehealingshuset- Den Indre Sol er et kursuscenter der bygger på en spirituel tilgang til livet og med at lave bevidst lysarbejde, healing og hjertehealing samt hjerteåbning. Læs mere på deres hjemmesidewww.denindresol.dk
 
Centralt for centrets aktiviteter er skabelsen af en dybere og dybere åbning af hjertet gennem udrensning og forvandling. Dans, sang, åndedrætsmeditation, bevægelse, yoga og qigong bruges som en del af disse processer for at lade kærlighedsenergien synke dybt ind i kroppen og derigennem skabe en dybdegående jordforbindelse samtidig med åbningen af hjertet.
.....................................................................................................................................................................................................
 
Du har nu muligheden for at deltage i et længerevarende spirituelt forløb med fokus på hjerte-, healing- og lysarbejde. 
 
Første trin er en spirituel workshop den 3. april kl 11-17, som er en form for introduktion til uddannelserne, men man kan også sagtens deltage i workshoppen selvom man ikke lige har uddannelsen for øje. Læs mere om workshoppen på www.roesnetvaerk.dk under Kurser og foredrag og Spirituel workshop.
 
Det ene forløb til "Bevidst Lysarbejder" starter den 10/4-16  kl. 10-17 og det andet forløb til "Ny Tids Hjertehealer" starter den 24/4-16 kl. 10-17.  Sted: Kalundborg hvis der er tilmeldinger nok, ellers Jyderup. Begge forløb er over 12 søndage, 1 søndag om måneden. Tilmelding senest 1 uge før start.
Der er vedhæftet brochurer til disse to forløb, og du er altid velkommen til at kontakt os hvis du har spørgsmål og kommentarer.
 
 

Februar 2016


Vi glæder os til at præsentere vores februar-begivenheder med dig. Her kan du se et udsnit, og besøg gerne voreshjemmeside og se alle de andre tilbud samt detaljerede beskrivelser mm der.

Nyhedsbrev februar 2016
 
 
NYHED: Kom til info-aften hvor du både kan få information samt en lille fyraftensmeditation.
I samarbejde med Lene Rahbek fra Aroma-Massage, Casa Danica, Kalundborg, vil vi den 11/2 holde et lille infomøde. Den 11/2vil Lene fortælle om sine kurser og tilbud, og Jette Liebst vil fortælle lidt om de andre kurser og tilbud vi har.
Det er tanken at holde info-aften hver måned, den første torsdag i måneden kl. 17-18, og det vil være de forskellige undervisere og samarbejdspartnere der præsenterer de kurser og workshops vi tilbyder.
SÅ kig ind; der vil blive serveret en kop the eller kaffe.  
 
NYHED: Vi har også indledt samarbejde med Ziadria, Michael og Simon fra www.denindresol.dk fra Jyderup. 
Du har stadig mulighed for at komme og prøve Hjertets Dans den 2/2, og Holistisk Dansefitness samt De 12 indsigter den 9/2. Alle hold tager udgangspunkt i pleje af krop og sind. Du har mulighed for at afprøve det for kun 70 kr. pr. hold disse 2 datoer.
 
FOREDRAG: Vi har nu fået 3 foredrags aftaler for 2016. Se vedhæftede nyhedsbrev og www.roesnetværk.dk og se de spændende personer og emner.
 
MEDLEM?  Ønsker du at være medlem af vores forening, kan du med fordel tegne medlemskab nu. Så får du fordele i form af rabat på billetter til foredrag, og du er samtidig med til at hjælpe vores non-profit aktiviteter, så vi kan dække vores udgifter til bla. hjemmeside, printerpatroner mm. Du bliver medlem ved at indbetale kr. 100 på MobilePay 40754452 eller til bank 50381070130. Husk at skrive din e-mail adresse, så vi kan sende dit medlemskort til dig.
 
HAR DU SET?  at du kan bestille en fiks og færdig workshop, hvor madglæde og samvær er omdrejningspunktet. 
Personalepleje, temadag, foreningsevent, hygge med vennerne, mandeaften, veninde-kom-sammen, singlemadtræf, børnehavemad, polteraften, halloween, julefrokost, valentinsdagsmiddag, mad i dét grønne .
Du bestemmer tid og sted, så sørger Ulla for planlægning og indkøb. Ring til Ulla og aftal nærmere på tlf. 2445 4508
 
 
Kontakt os gerne med spørgsmål og ideer på roesnetvaerk@live.dk eller telefon 4075 4452

Januar 2016

Vær velkommen og velkommen herhid Emoji
 

Vi står foran et Nyt År, både i kalenderen og i vores aftenskole.

For aftenskolen er det år 2.
 
Det fejrer vi med mange gode muligheder der starter allerede i januar:
 
  • Du kan komme til kanaliseringsaften.
  • Du kan dyrke motion og dans; praktisk, holistisk og spirituelt.
  • Du kan udvikle dit sind med EFT og åndelig indsigt
  • Du kan bruge din stemme til Toning
  • Du kan få inspiration til dejlige måltider, både som voksen og med børn.
 
Kig endelig ind på hjemmesiden www.roesnetvaerk.dk og læs mere. 
 
Som sædvanlig vil der også i 2016 være de sædvanlige 4 foredrag, 2 om foråret og 2 om efteråret. De kommer på hjemmesiden så snart aftalerne er endelige. Til disse arrangementer kan der købes medlemsbillet med 15-30% besparelse hvis du har købt medlemskab i 2016. 
Medlemskab koster kr. 100 pr. år. Du bliver medlem ved at indbetale beløbet til konto 5038 1074348, med angivelse af havn og emailadresse. 
 
Har du forslag til kurser, workshops, foredrag eller lignende, som du gerne vil have at vi opretter, eller er du selv interesseret i at holde foredrag, kurser mm, da skriv til  os på roesnetvaerk@live.dk eller ring til Jette på 40754452 og lad os tale om det.
 
Vi håber du har lyst til at deltage med os i 2016. Vi glæder os selv rigtig meget til at føre vores aktiviteter ud i livet og er rigtig glade for de muligheder som vore undervisere har givet os. 
Vær med os når vi gør hvad vi kan for at skabe livsglæde og løfte energien.

December 2015

November 2015

Velkommen til vores spændende nyhedsbrev og begivenhederne i  vores aftenskole .


Du har i november muligheder for

- at lære mere om sine drømme på en workshop med drømmetyder og coach Mirza Mølgaard
- fordybe sig i kreativitet på workshops hos Maja de Hemmer i hendes atelier i Eskebjerg
- komme på spirituel workshop om Mirakler i hverdagen med Sophia Nielsen
- stifte bekendskab med EFT-tankefeltsterapi hos Lene Rahbek fra AromaMassage
- lave dejlige julesmåkager mm hos Ulla i Bjørnstrup
 
og komme til 2 kraftfulde koncerter:
 
Nordisk møder Afrika med masterdrummer Sylvester og soulvoicepractitioner BirgitteHelena Winther
Koncert og foredrag om et anderledes sangerliv med operasanger Maia Trayhorn og Daniel Jøhnk Abildgaard på klaver

 

Oktober 2015

 EmojiNu tager vi hul på den første "rigtige" efterårsmåned; Oktober.Emoji
 
Nu bliver aftenerne lange, og vi har måske brug for at være gode ved os selv, at gøre noget der gør os glade, og at pleje vor krop og sind.
 
Vi har i vores oktober program masser af muligheder for at pleje krop, sind og ånd.
Både med det vi spiser, det vi tænker og med vores aktiviteter.
 
Mad - helbred- sang - meditation - motion, alt sammen i et holistisk perspektiv.
 
Og jeg vil da også lige nævne at vi har drømmeworkshop med Mirza Mølgaard den 1. november.

September 2015

Det er med stor, stor glæde at vi nu udsender vort nyhedsbrev for september. 
Det er nu det virkelig starter. 
Det er nu, det er nu.... vi tager hul på den største måned i vores historie. Emoji

Vi har bare SÅ mange gode ting som du kan være en del af. Vi har spændende kurser, workshops og foredrag. 
 
Dette er muligt bl.a. fordi vi har fået tilbud fra interesserede kompetente undervisere. Undervisere der brænder for deres områder, som vil bidrage til at føre nogle muligheder ud i livet, som vil være med til at løfte og bære, inspirere og glæde og som vil bruge tid og hjerte til at skabe muligheder for andre mennesker.
 
Et af vore hovedformål i RøsNetVærk er at have fokus på afremme livsglæde. Og det synes vi, at vi skaber muligheder for med vores kurser, workshops og foredrag.
Derfor har vi også besluttet at ændre navn til Kalundborg Alternative Aftenskole - til fremme af livsglæde. Så i løbet af efteråret vil www.roesnetvaerk.dk blive ændret til www.kalundborgalternativeaftenskole.dk. Bare lige så du ved det Emoji
 
Vi går også i efteråret i gang med fundraising, så vi kan nedsætte priserne. Det betyder meget for os, at alle interesserede har mulighed for at deltage, så derfor går vi igang med at søge midler og tilskud forskellige steder.
 
 
Vi håber at der er noget du har lyst til at opleve, snuse til, deltage i, i vores univers. 
 
Emoji  Har du forslag/ønsker til os, så skriv og fortæl os det.
Emoji  Har du lyst til at bidrage med noget som underviser, så skriv/ring til os.
Emoji  Har du lyst til at være med, så lad os høre fra dig.
 
God fornøjelse, og kig ind på www.roesnetvaerk.dk for mere info samt tid og sted.
 
 
På foreningens vegne og med gode efterårshilsner
Jette Liebst, tlf. 40 75 44 52
 
Kalundborg Alternative Aftenskole
Foreningen RøsNetVærk

August 2015

Der er udsendt nyhedsbrev for august 2015 ud til mailinglisten.

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så skriv til os på roesnetvaerk@live.dk og kom på mailinglisten. Cool

Juni 2015

Der er udsendt nyhedsbrev for juni 2015 ud til mailinglisten.

Ønsker du at modtage nyhedsbrevet, så skriv til os på roesnetvaerk@live.dk og kom på mailinglisten. Cool

 

  

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt tiltag i RøsNetVærk Aftenskole!

LAD OS LAVE MAD SAMMEN - WORKSHOP


Har I idéen eller skal vi finde den sammen?
Sæt madglæden på menuen ved næste personaledag, temadag i foreningen, hygge med vennerne, mandeaften, kvindemøde, singlemadtræf, børnehavemad, polteraften, valentinsdagsmiddag, mad i dét grønne…
Jeg tilpasser mig jeres arrangement og bidrager gerne med tips & idéer, så madglæden kommer i fokus og deltagerne inddrages. Jeg sørger for lokale, eller kommer til jer; jeg skaffer råvarer og opskrifter efter ønske. 
Underviser: Kogekone Ulla N. Madsen 
Kontakt: 2445 4508 eller frumadsen225@gmail.com
3 timer aften eller weekend
Pris pr. deltager kr. 150,- ved min. 8 delt. samt udgift til råvarer

..................................................................................................................

RøsNetVærk         Nyhedsbrev           Maj 2015       

Nye tilbud: Foredrag og workshops i maj og juni:

10. Maj: Workshop i kundalini yoga & live musik meditation

16. Maj: Workshop "Det er Ok at være anderledes"

19. Maj: Foredrag: "Kan du gøre dig selv syg kan du også gøre dig selv rask"

5. – 7. Juni:  Workshop "Åbn dit hjertes stemme"

11. juni:  Temaaftener: "Rabarber Rabarber. Rabarber"

 

Se mere på www.roesnetvaerk.dk

...................................................

SIDEN SIDST.

 

Generalforsamling

 Der blev afholdt generalforsamling, tirsdag den 24. Marts i Kalundborghallen, hvor formand Jette Liebst aflagde beretning for 2014.

Foreningen RøsNetVærk blev i sommeren 2014 godkendt til aftenskolevirksomhed under folkeoplysningen fra januar 2015.

Aftenskole vil fortrinvis tilbyde hold og arrangementer, som ikke udbydes i forvejen, og foreningens hjerte banker ikke mindst for holistiske og spirituelle emner.

Efter beretningen og regnskabsgodkendelse var der valg og nyvalg til bestyrelsen, som herefter består af :

Jette Liebst, formand, Ulla  N. Madsen, næstformand, Ebbe Rønne, kasserer, Gonzo Vialdi Liebst, bestyrelsesmedlem, Kirsten Petersen, bestyrelsesmedlem, Eva Huniche, suppleant, Pia Jensen, suppleant, Liss Madsen, revisor og Liane Jensen, revisorsuppleant. 

Donation

På generalforsamlingen blev det oplyst, at RøsNetVærk har med stor taknemmelighed modtaget 10.000 kr. fra en anonym sponsor. Vi siger tusinde tak for tilliden og sponsoratet, som vil blive anvendt med omtanke.

######################################################################################

Der har i vinterens løb været afholdt foredrag med blandt andre forfatter Lars Muhl, tidligere misbruger Martin Fritzen og koncert med Majbritte Ulrikkeholm, toning i Vor Frue Kirke med Maia Trayhorn for ikke at nævne madlavningskurser med Ulla N. Madsen, som inviterer alle aldre i køkkenet til fælles madglæde.

Der er blevet oprettet et rytmisk samspilshold i februar der har kørt i ti uger og med ønske fra deltagerne er holdet udvidet med yderligere 5 uger. Samspilsholdet har fået prøvet deres sammenspil ved ved en koncert i pakhuset i Nykøbing Sj., og næste trin er at få indspillet et demobånd som afslutning.

Der har været en god  tilslutning til  arrangementerne, som ansporer RøsNetVærk til en spændende ny sæson i Aftenskoleregi.

.................................................................................................................................

Ha ha

 GENERALFORSAMLING
 
Den 24. marts 2015 kl. 19.30 holder vi vores første ordinære generalforsamling. Så du inviteres hermed til generalforsamlingen i Kalundborg Hallens mødelokale nr. 3. Vi har kaffen klar. Tilmelding er ikke nødvendig. 
Dagsorden ifølge vedtægterne:
 

1. Valg af ordstyrer og referent.

2.  Bestyrelsens/formandens beretning.

3.  Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab.

4. Indkomne forslag.

5.  Valg af bestyrelse (modtager genvalg)

6.  Valg af revisor (modtager genvalg)

7.  Valg af 1 bestyrelsessuppleant (ny kandidat fundet)

8. Valg af 1 revisorsuppleant (modtager genvalg)

9. Evt.

 

Forslag, der ønskes forelagt generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingens afholdelse.

(kan sendes på mail: roesnetvaerk@live.dk)

 

Med venlig hilsen

Foreningen RøsNetVærk

v/formand Jette LIebst

Tlf. 4075 4452

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nyhedsbrev

24. februar 2015
 
Så er vores hold for alvor skudt i gang. Det første hold i Musisk samspil er i fuld gang, og den holistiske sangundervisning har haft første undervisningsaften.
 
Snart kommer der hold i madlavning, meditation, stemmetræning og mere samspil samt 1 og 2 dages workshops.