META-sundhed

Workshop i META-sundhed:

Bliv din egen helbreder. Forstå din fysiske sygdom / allergi / sygdom og den bagved liggende psykiske årsag.

 

 Pt ingen planlagte datoer for workshops.

 

Leder af workshoppen er Marie Johansen, Id-psykoterapeut, healer og META Health practioner.

Har du gentagne problemer med bevægeapparatet, sygdomme i organer, hudproblemer, allergier, kroniske smerter m.m. så kom til workshop, og få en forståelse for sammenhængen med psykiske årsager. 


Du tilbydes en workshop hvor vi vil kigge mere specifikt på netop dit fysiske symptom\sygdom, så du forstår hvad der psykisk ligger bag dine fysiske symptomer.

Det giver ro når du forstår din krops helbredelsesproces. Herved vil du kunne blive herre over egen krop, da du vil blive klog på hvordan du kan få kroppen til at følge sit naturlige forløb, hvis bare du giver den lov psykisk.

På denne workshop er der lagt op til, at du kan erfaringsudveksle med de øvrige deltagere. Der er tavshedspligt for alle deltagere.

Det hele er baseret udfra METASUNDHED teorien. Det betyder, at der vil være sket en uventet konfliktsituation, eller evt. en løsning på denne konflikt lige før du fik symptomer.

Hvis der er stemning for det, vil gruppen kunne fortsætte i RøsNetværks regi, som en dialoggruppe. Gruppen kan fremadrettet ledes af frivillige behandlere for et mindre beløb.
METASUNDHED teorien

Meta betyder at se ting oppefra, fra helikopterperspektiv – danne sig både overblik og dermed fred. Overblik over, hvad sygdomme opstår af, hvordan vi styrker os selv gennem forløbet bedst muligt og tager ansvar for at blive raske. Intet er meningsløst, og når du til det sted i dit sygdomsforløb, hvor du finder ro og fred med dig selv og din situation, ja, så er det her miraklerne sker.

Metasundhed tager sit udgangspunkt i, at sygdomme – også kræft – opstår som følge af et chok. Ikke på baggrund af vira eller celler, der uden lige begynder at opføre sig anderledes, genetiske fejl, arvemæssige belastninger eller noget som helst andet. Alle disse forhold kommer først i spil, når man udsættes for konfliktchok.

Konfliktchokket kalder man i metasundhed for UDIN.

U – Fordi det sker helt Uventet.

D – Det er altid meget voldsomt og Dramatisk.

I – Episoden efterlader dig Isoleret, fordi det skete ofte er meget privat.

N – Du er ude af stand til at se en vej ud af konflikten, der er Nul strategi.

Chokket påvirker hjernen øjeblikkeligt. Teorien er, at der ved chokket sker en frekvensforandring i en bestemt del af hjernen og alt afhængig af, hvor forandringerne sker, og er så bestemmende for, hvor i kroppen cancerproblemet vil opstå.

Bag et konfliktchok

Og hvad kan et konfliktchok så være? Uventede dødsfald, fyring, skilsmisse, utroskab og langvarigt stress er klare eksempler på konfliktchok. Men meget mindre drastiske ting kan være UDIN, ligesom man også kan have arvet et konfliktchok af sine forældre.

Vi er jo forskellige som mennesker, og vi reagerer ikke ens på de samme situationer. Derfor er det ikke alle, der får f.eks. cancer af at komme ud for et konfliktchok. Alle UDIN’er sætter en proces i gang i kroppen, men det er ikke alle situationer, folk oplever som en UDIN.

Hvis en kvinde f.eks. afslører sin mand i at være hende utro, kan hun reagere ved at føle og sige: “jeg er ikke god nok seksuelt, nu skal vi skilles, jeg overlever aldrig som enlig” hvilket jo vil give hende en gennemsyret negativ følelse.

Tænker/føler hun derimod: “Nu mister han noget værdifuldt i hans liv, jeg er bedre værd end at blive sammen med ham, jeg kan sagtens klare mig selv” – så står hun meget stærkere og med en positiv vinkel på problemet: “Min mand er mig utro”. Og chokket vil klart være meget mindre og påvirkningen af hele hendes krop en helt anden.

Den kolde fase i metasundhed

Lige efter chokket, går man ind i den fase, der hedder den kolde fase. Finder vi ikke en løsning på konflikten, kan vi “fastfryse” i denne fase.

Den kolde fase – også kaldet stressfasen – indebærer:

Vedvarende stresstænkning på problemet. Det virker håbløst at finde en løsning.
Blodforsyningen prioriteres til musklerne. Kolde hænder og fødder, dårlig appetit, ofte vægttab til følge.
Blodforsyningen til pandelapperne bliver mindre. Kan ikke tænke helt klart, reagerer mere instinktivt.
Ofte koldsved, bleg hud.
Konflikten indeholder elementer, der er så intime, at det er svært at dele det med andre. Man isolerer sig og trækker sig ind i sig selv. Mængden af stresshormoner er øget med muskelspændinger til følge.
Søvnproblemer, hvor man ofte vågner efter kun kort tids søvn. Udmattet og fyldt med tanker.
Blodtryk og puls forøges. Hjertebanken, højt blodsukker.
Holder vejret. Trækker vejret overfladisk og hurtigt, og åndedrættet kommer slet ikke ned i maven.
Tørhed i øjne og mund forekommer ofte.
Hård mave.
Der kan opstå celleforandringer eller funktionsforstyrrelser, alt efter i hvilken del af hjernen konflikten tilhører.

Denne fase opstår på baggrund af UDIN, men kan også opstå af en såkaldt trigger. Omgivelser og omstændigheder i forbindelse med et chok kan lagres og huskes/genkendes af vores ubevidste. Hvis du f.eks. oplever et konfliktchok samtidig med, at du spiser et æble, kan du blive allergisk overfor æbler.

Så vil du kende baggrunden for en allergi, kan du forsøge at finde frem til hvad/hvilke følelser, der kan have trigget den. Drikker du et glas vin samtidig med at du bliver slået i hovedet, kan dit ubevidste koble disse to ting: vin og ondt i hovedet og udløse migræne, hver gang du drikker vin.

Eller drikker du et glas mælk og dit ubevidste husker, at du som spæd blev taget fra mors bryst uden at være mæt, kan der opstå en konflikt, fordi du kobler mælk med “hjælp, jeg overlever ikke”. Vil du helbrede disse koblinger, kan der med held bruges Tankefeltterapi.

Fra det øjeblik du erkender, at du har ansvar for din situation og finder energien til at arbejde positivt med sygdommen, går du over i konfliktløsningen. Det vil sige, at der nu kommer en reel løsning. Det kan være, du blev fyret og nu finder et nyt job. Eller du blev skilt og nu finder en ny partner. Og så kan du komme videre