Kundalini Yoga

Vores yogalærer Betina Kaa planlægger at tilbyde Kundalini Yoga i 2018.

Tid og sted vil blive oplyst lige så snart det er fastlagt.

 

Introduktion til Kundalini Yoga:

Kundalini Yoga er en spirituel og dynamisk form for yoga, der består af kropsøvelser, åndedrætsøvelser, meditation og mantra.

Kundalini Yoga kaldes også Bevidsthedens Yoga. Den fine blanding af fysiske øvelser og vejrtrækning, brugen af ​​mantra og meditation øger vores fokus og evne til at fordybe os, så vi kan balancere vores sind, krop og følelser.  Vores sind og tanker vil så gerne bestemme, hvordan vi skal føle og hvordan vores krop skal reagere, ikke altid med de mest afbalancerede resultater, men Kundalini Yoga gør det muligt at "smelte hjernen ned i hjertet", så vi kan leve ud fra en mere harmonisk og sand essens.

Det er en yogaform, som ved hjælp af enkle teknikker og værktøjer balancerer dit nerve- og lymfesystem og samtidig styrker du din krop og dit sind. Fantastisk at yogier for mere end 2000 år siden fandt ud af alt dette, som videnskaben i dag bekræfter.

Alle kan lære Kundalini Yoga, og alle kan opnå de fantastiske effekter, yogaen skaber.

 

Betina Kaa

 

Jeg kom ved et tilfælde i kontakt med Kundalini Yogaen, da jeg for et par år siden tog et børneyogalærer – kursus. Læreren var kundalini-uddannet, og det var den viden og inspiration hun havde herfra, der havde inspireret hende til at udvikle børneyogaen. Jeg blev omvendt grebet af Kundalini yogaen, som hun også introducerede for os, og jeg besluttede mig for at finde et hold, jeg kunne gå på. Der var ikke mange Kundalini Yogalærere i Danmark dengang, og jeg kørte derfor 45 min pr. vej for at kunne deltage i Annette Kannegårds timer i Nykøbing Sjælland. Heldigt for mig, havde hun arrangeret en yoga-læreruddannelse i KBH i 2017 og opfordrede mig til at tage den. Det gør jeg nu, jeg er færdig i januar 2018, og jeg har været så heldig at have et øvelseshold siden før sommerferien i år i et hyggeligt lokale ude i en skov i Viskinge.

 Nu vil jeg gerne være med til at udbrede denne dejlige yoga-form, til alle dem, der kunne få glæde af den, og jeg håber at se nogle nysgerrige sjæle til denne lille yoga-time på Rynkevangskolen.