Stemmens Kraft - Vejen til Frihed

Workshop’en kører hver uge i 4 uger og kan tages som et forløb, eller du kan vælge kun at komme til en enkelt aften.

Datoer: 8/11, 15/11, 22/11 og 29/11 2017 kl. 19,30 - 21,30

Pris pr. gang kr. 150,-. Pris for alle 4 gange kr. 500,- Køb din billet her. Ønsker du at købe til alle 4 gange, vælg datoen 8/11 når du har trykket på billetlinket, og der vil være mulighed for at købe en samlet billet.

Sted: Rynkevangskolen, Møllevej 10, 4400 Kalundborg

 Oplev den kraft, der ligger i din intuitive stemme.

Uanset om du er trænet i intuitivt stemmearbejde eller er helt ny, kan du være med. Din stemme rummer alt det, du er - også selvom du ikke har en trænet sangstemme, og også selvom du slet ikke synes, du kan synge. Alle stemmer kan arbejde intuitivt, og alle lyde er lige “gode”.


Har du en sangstemme, vil du måske opleve at dette arbejde med den intuitive stemme åbner op for din sangstemme og giver den mere plads og større spændvidde, så synger du f.eks. i gospelkor eller andet kor, kan dette arbejde også være lige noget for dig.


Gennem enkle men effektive øvelser guides du ind i din stemmes kraftfulde univers. Vi arbejder med meditation, lydhealing og kraftsang - det at synge din egen kraft på mange forskellige måder.
Formålet med workshop’en er at du, på forskellig måde, henter kraft hjem til dig selv, så du får nye vinkler på din dagligdag, mere energi og større livsglæde.

Underviser BirgitteHelena Winther er certificeret practitioner og akkrediteret underviser i Soul Voice® metoden og har arbejdet med stemmens kraft de sidste 10 år. Til daglig har hun klienter i terapeutiske forløb og underviser kurser og workshops i kraftsang og Soul Voice® metoden.
Mere om BirgitteHelena, Soul Voice® og kraftsang på www.kraftsang.dk