Toning i Nyvangskirken, Kalundborg

Kom med til en stemningsfuld aften eller eftermiddag i Nyvangskirken, Nørre Alle, Kalundborg, hvor vi åbner for den intuitive stemme og toner sammen.

Tirsdag den 21. november 2017 kl. 19.30 - 20.30

hvor vi toner på kvaliteterne “Taknemmelighed” og “Medfølelse”.

 og/eller

Lørdag den 2. december 2017 kl. 16-17

hvor vi toner på julens budskab.

 

Pris kr. 25,- pr. gang som betales ved indgangen eller her. Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Toning eller sounding som man også kan kalde det, er fri sang uden ord, hvor vi hver især lader os guide af vores egen stemme og hinandens lyd. Kirkerummet forærer os gavmildt en smuk ressonans, så vi samtidig med vi giver lyd også modtager den fælles lydhealing, som det også er at tone sammen på en positiv intention.

Alle kan deltage uanset stemmemæssige forudsætninger. Der findes ingen “forkerte” toner og alle med en stemme kan synge, sounde og tone intuitivt.

Der vil til hvert arrangement være et overordnet tema, vi toner på, således at lyden guides af en positiv intention og derved kan optages i kroppen som en ny, transformerende frekvens. Der bliver en lille introduktion hvorefter vi toner sammen i meditation.

Toningen guides af BirgitteHelena Winther, certificeret Soul Voice® practitioner & underviser. BirgitteHelena har arbejdet med lydhealing og terapeutisk stemmearbejde i de seneste 10 år.
Mere om BirgitteHelena på www.kraftsang.dk